Oferta

Konsultacje są wstępną formą kontaktu naszych Klientów w sytuacjach, gdy potrzebne jest wsparcie co do rozeznania w jakim zakresie potrzebują pomocy, jaki rodzaj wsparcia przyniesie spodziewane efekty, z usług jakiego specjalisty skorzystać.

Najczęściej zwracają się do nas Klienci uwikłani w konflikty, z którymi jest im trudno poradzić samodzielnie ze względu na silne emocje, przeżywany kryzys, zmęczenie, brak współpracy z drugiej strony, eskalującą w relacjach niechęć i/lub agresję. W tego typu sytuacjach, kiedy trudno jest nawiązać dialog, znaleźć skuteczne sposoby na osiągnięcie porozumienia, gdy druga strona odmawia podjęcia rozmów i/lub nie zgadza się na mediację itp. proponujemy indywidualne konsultacje z naszymi specjalistami. Sesje konsultacyjne pozwalają Klientom podjąć samodzielną decyzję co do formy wsparcia (coaching, warsztaty, mediacja, pomoc psychologiczna, psychoetrapia itp.) oraz sposobów realizacji własnych potrzeb i celów.

Można zwracać się do nas:

• w dylematach związanych z funkcjonowaniem w związkach i rodzinach
  • w sprawach dotyczących problemów wychowawczych z dziećmi
  • w problemach związanych z kryzysami w związkach (konflikty, oddalenie, osamotnienie, zdrada, nierównowaga itp.)
  • w konfliktach związanych z rozstaniem (w tym przed, po i w trakcie sprawy rozwodowej) w decyzjach, jak zakończyć związek, minimalizując koszty emocjonalne i finansowe
  • w problemach międzypokoleniowych
  • w sprawach związanych z planowaniem zawarcia związku małżeńskiego
  • w konfliktach społecznych
  • w konfliktach sąsiedzkich
  • w sporach w sferze zawodowej (konflikty z szefem, z współpracownikami, mobbing itp.)
  • w sporach w sferze relacji biznesowych

Koszt sesji konsultacyjnej (1,5 godz.) to 150,00 PLN